View Sidebar

Услуги

Счетоводни услуги

Комплексната услуга е в помощ и носи най-голяма полза като възвръщаемост на Вашата инвестиция. Чрез договорни отношения определяме обхвата на работа. Вижте повече »

ТРЗ и личен състав

Чрез тази услуга осъществяваме всичко, което е нужно за хората, които с труда си участват в дейността на фирмата. Изнесената „пейрол“ услуга спестява повече от половината от реалните разходи за поддържане на вътрешен специалист. Вижте повече »

Годишно счетоводно приключване

За да сте изрядни по отношение на Вашите задължения за финансовата година, трябва да притежавате точен и верен годишен отчет за дейността. Вижте повече »

Данъчни консултации, оптимизиране, планиране

Несигурността относно дали и кога ще има промени в данъчните закони поражда повишено внимание в предприятията и техните лидери. Вижте повече »

Данъчна защита

Нашата работа с клиентите в това направление е да се постигне максимална икономия на време и ресурси без да се отрази на темповете на бизнеса – клиентът знае, че това е наша грижа. Вижте повече »

Управление на европейски проекти

Как да използваме успешно и ефективно безвъзмездната финансова помощ от европейски средства и други програми за подкрепа и помощ за развитие на идеи за настоящ и стартиращ бизнес. Вижте повече »

Административно-правни услуги

Правните услуги се извършват от юристи, с които счетоводната компания работи и има дългосрочни отношения в областта на експертното данъчно консултиране. Вижте повече »