Връзка с нас

Къде се намираме?

Нашата кантора се намира в сърцето на град Варна

Ако имате въпроси, коментари или сте готови да стартирате нов бизнес, не се колебайте да се свържете с нас! Нашият екип е тук, готов да ви помогне!

Често задавани въпроси

Ако имате нужда от бърз отговор или имате спешен въпрос
вижте нашите често задавани въпроси!

Ние от Счетоводна къща SLZ предоставяме пълен спектър от счетоводни услуги, включително финансово и данъчно счетоводство, обработка на заплати, изготвяне на финансови отчети и данъчни декларации. Нашият екип също така предлага консултации и подпомагане при стартиране на нов бизнес.

Нашата счетоводна къща разполага с над 20 години опит в предоставянето на счетоводни услуги за различни бизнес сектори, включително търговия, производство, услуги и стартиращи предприятия. Благодарение на богатия ни опит, можем да предложим професионални и персонализирани решения, съобразени с специфичните нужди на всеки клиент.

Цените се определят в зависимост от обема и сложността на счетоводните услуги. За индивидуална оферта, свържете се с нас.

Времето за обработка на месечната отчетност варира в зависимост от размера и сложността на вашата фирма, както и от спецификата на вашия бизнес. Независимо от това, ние гарантираме бърза и ефективна обработка, осигурявайки своевременно представяне на счетоводната информация и спазвайки всички срокове и изисквания.

Нашият екип от счетоводители е постоянно обучаван и внимателно следи последните данъчни и законодателни промени. Техните знания и опит им позволяват да осигурят, че вашата фирма е в съответствие с всички изисквания и да ви предоставят необходимите съвети за ефективно управление на данъчните ангажименти.

Можете да получите достъп до своята счетоводна информация, като направите запитване за справки и други данни от нас. Ние сме на разположение да ви предоставим необходимата информация във възможно най-кратки срокове.

Използването на счетоводна къща осигурява достъп до експертни знания и опитен екип от счетоводители, без необходимостта за назначаване и обучение на вътрешен счетоводител. Това не само спестява време и разходи за обучение, но и осигурява високо качество на счетоводните услуги и съобразяване със законовите изисквания.

Свържете се с нас чрез нашия уебсайт, телефон или имейл, за да уточним вашите нужди и да предоставим персонализирана оферта.